The perfect guide to the casino

Officielt: Pierre-Emile Højbjerg skifter til Tottenham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Det er netop blevet bekræftet, at Pierre-Emile Højbjerg skifter til Tottenham.

Tidligere på dagen meldte flere engelske medier, at Pierre-Emile Højbjerg havde bestået det obligatoriske lægetjek i Tottenham, og derfor var det blot om spørgsmål om tid inden, at en handel blev bekræftet.

Dette er dog netop sket, og den 25-årige danske landsholdspiller skifter fra Southampton, og Tottenham skal betale en overgangssum på 15 millioner pund (125 millioner kroner) plus bonusser for opnåede kampe og mål samt eventuelt videresalg.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Reelt bliver prisen dog med allerstørste sandsynlighed noget mindre for Tottenham, for Southampton ønsker, at forsvarsspilleren Kyle Walker-Peters tager den anden vej for 12 millioner pund.

Han er i allerede nu udlejet fra Tottenham til Southampton, men klubben på den engelske sydkyst mangler fortsat, at blive enig med Kyle Walker-Peters om de personlige detaljer.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Herunder kan du se Højbjergs første interview med Tottenham:

Pierre-Emile Højbjerg ankom til Southampton fra Bayern München tilbage i 2016, og siden har han fået stor succes i den engelske klub. Han nåede således at være anfører i det meste af den netop overståede sæson.

Siden ankomsten i 2016 er det blevet til fem mål og seks oplæg i 134 kampe i Southampton-trøjen for 25-årige Højbjerg. Han har fået en femårig-kontrakt med Tottenham, som også har givet ham trøjenummer fem.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Højberg består lægetjek i Tottenham.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top