The perfect guide to the casino

Tysk klub i dilemma: Billig Brøndby-stjerne eller dyr AGF-profil?

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Hannover 96 skal have en ny venstreback, og de kigger mod den danske Superliga.

Den tyske 2. Bundesliga-klub Hannover 96 er på udkig efter en ny venstreback, og de har tilsyneladende følere ude flere steder.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

B.T. erfarer, at den tyske klub har afsendt et bud på AGF’s Casper Højer Nielsen, men buddet er blevet afvist af Superligaens bronzevindere.

Buddet er under én million euro, og det er langt under, hvad AGF kan acceptere.

Hannover 96 har dog også et billigere alternativ linet op i form af Brøndbys venstreback Anthony Jung, der denne sommer vil hjem til Tyskland.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Det tyske medie Sportbuzzer skrev for nyligt, at den tyske klub havde budt i omegnen af halvanden million på Brøndby-backen.

Dermed skal Hannover 96 i de kommende dage beslutte, om de vil gå med den dyre eller billige Superliga-løsning. Et er dog sikkert: Det bliver en del nemmere at hente Anthony Jung, der har kontraktudløb næste år.

Anthony Jung er 28 år gammel, mens Casper Højer Nielsen er tre år yngre. Begge spillere har været store profiler for deres respektive hold.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Er Wilczeks skifte det mest kontroversielle i Superligaens historie? Frimann kommer med sin top-tre!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top