The perfect guide to the casino

Brøndbys hede transferdrøm sker ikke: Leeds køber ikke Hermannsson

Modtag Danmarks måske bedste velkomsttilbud lige her hos Videoslots!

Det var næsten for godt til at være sandt, da det blev rygtet, at Leeds ville betale 19 millioner kroner for Hjörtur Hermannsson. Og det viser sig også, at transferhistorien ikke har noget på sig.

Nationale- og internationale medier citerede for få dage siden The Athletic, som berettede, at Leeds overvejede at købe Hjörtur Hermannsson i løbet af sommerens transfervindue.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Senere fulgte andre medier op med mere konkrete oplysninger – nemlig, at Brøndby IF kunne se frem til at få et bud på omkring 19 millioner kroner fra den nyoprykkede Premier League.

Engelske medier skriver dog nu, at Leeds ikke kigger på Brøndby-stopperen, og at de seneste dages rygter ikke har noget på sig.

Den danske transferjournalist Søren Sorgenfri har også hørt sine kilder i Brøndby IF omkring den mulige transfer, og han skriver på sin Twitter-profil, at det er den ‘største juleand siden 24/12’. Med andre ord:

Det sker IKKE.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Det virker dog ikke utænkeligt, at Carsten V. Jensen vil forsøge at sende Hjörtur Hermannsson væk denne sommer, da Brøndby IF arbejder på at komme af med løntunge spillere – en kategori som den islandske stopper går ind under.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: JESPER ‘JOBBE’ LINDSTRØM JUBLER OVER AT HAVE KNUST AGF SØLVDRØM!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top