The perfect guide to the casino

van der Vaarts søn har fodboldfremtiden på plads: Dropper HSV og skifter til dansk klub

En af Danmarks bedste oddsere har fundet DETTE odds 7.00 til aftenens kamp mellem AaB – FCK!

Rafael van der Vaarts 14-årige søn skifter til Esbjergs U/15-hold, hvor han starter mandag. Han har været forbi Hamburger SV, men valgt Danmark og Esbjerg til.

Rafael van der Vaart har en søn med tv-personligheden Sylvie Meis, og Damian van der Vaart, som sønnen hedder, har i hele sit liv boet i Hamborg med sin mor, men den tid er slut.

Den tyske avis Bild skriver, at 14-årige Damian van der Vaart flytter til Esbjerg, hvor han skal gå i den internationale skole.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det er dog ikke kun skolebøger, som fodboldstjernens søn skal have styr på. Bild skriver nemlig også, at han fra på mandag starter med at spille fodbold på Esbjergs U/15-hold.

Til Jydske Vestkysten bekræfter Esbjerg fB de oplysninger.

– Han starter på lige fod med de andre på holdet. Når det så er sagt, er vi glade for, at han aktivt tilvælger EfB som sin klub. Han har været et smut omkring HSV og en mindre omegnsklub, og nu kommer han altså til os, siger Esbjergs talentchef til lokalmediet.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Rafael van der Vaart nåede selv nogle få måneder som Esbjerg-spiller. Han bor i byens centrum med Estavana Polman, som spiller håndbold for Team Esbjerg.

Rafael van der Vaart nåede i sin aktive karriere at repræsentere storklubber som Hamburger, Ajax, Tottenham og Real Madrid – og altså de danske klubber FC Midtjylland og Esbjerg fB.

MIDTBANEKRIGER STOPPER I FCM – SE HVEM I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: Medie: Brøndby lurer på løntung dansk landsholdsspiller

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top