The perfect guide to the casino

Nye regler: Landsholdets spilledragter kan være ulovlige!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Landsholdets spilledragter med logoer fra både Arbejdernes Landsbank og Oddset kan være ulovlige.

Årsagen er den nye lov om kviklån. Man kan som seer koble Arbejderens Landsbank og Oddset sammen på den måde, at man kan tage et kviklån for at finansiere sit spil. Og den går ikke. For der må ikke reklameres for kviklånene i forbindelse med spilleudbydere.

– På det danske landshold er vi på trænings-trøjer sammen med Danske Spil. Det ser vi som et kæmpe problem, siger branding- og kommunikations-direktør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, til Radio 4-programmet Sportsugen. Det skriver ritzaus Bureau.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Arbejdernes Landsbank sponserer også Brøndby og FC Midtjylland, og her er problemet efter Peter Froulunds opfattelse løst. Det er det til gengæld ikke på landsholdet.

For ham at se er der tre løsningsmuligheder Enten trækker Oddset sig, eller Arbejdernes Landsbank trækker sig, eller de sponserer landsholdet på skift.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Den sidste mulighed er dog ikke helt fin i kanten.

– Så er man inde i en gråzone, hvor man kan sige, om man alligevel er i gang med at markedsføre sig på en måde, hvor man bliver associeret med spil og spiludbydere. Som loven er formuleret, og den ikke er præciseret nærmere, er der en risiko for, at man vil kalde det en omgåelse, så man alligevel kan dømmes for at forsøge at omgå reglerne og så alligevel blive ramt af loven, siger Adam Ringsby-Brandt fra Bertel Rasmussen Advokater.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har ikke kommenteret sagen.

(Du kan se et interview med landstræner Kasper Hjulmand øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top