Brøndby-fans kan glæde sig: Så mange kan der komme på stadion mod FCN

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndby regner med at kunne op imod 8.000 fans ind til kampen mod FCN.

Corona-pandemien er ikke overstået, men den er på retur, og derfor har politikerne givet tilladelse til, at der kan komme flere tilskuere til fodboldkampene.

Brøndby spiller søndag ude mod AaB, men derefter går det løs hjemme mod FCN, og her regner Brøndby med op imod 8.000 tilskuere.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Det skriver Brøndby-fansiden 3point.dk

Tallet skal ses i forhold til, at klubberne efter corona-pausen højst har måttet lukke 500 personer ind. Dog kom der på forsøgsbasis 3.000 tilskuere ind til tre kampe i forrige runde – bl.a. Brøndby mod FCK, som du kan se højdepunkter og mål fra i videoen øverst på siden.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Dermed var der tale om rene underskudsforretninger for klubberne, der valgte at prioritere billetterne til sponsorer og sæsonkortholdere.

Men regeringen ændrede praksis efter pres fra oppostionen mandag. Det betyder, at klubberne fremover skal registrere navnene på tilskuerne, og at de skal lukkes ind i afsnit på 500 tilskuere i hvert afsnit, som ikke må blande sig med andre fans. Det sker for at være i stand til at opspore smittekilden, hvis der er tilskuere, som bliver smittet med coronavirus under kampene.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top