The perfect guide to the casino

Brøndby-boss med opsang til fansene: Alle har et ansvar på søndag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå, rækker ud efter fansenes forståelse.

På søndag brager Brøndby IF og FC København sammen, og det bliver med omkring 3000 tilskuere tilstede på stadion. Kampen er nemlig blevet valgt som et testforsøg sammen med to andre opgør, så der eventuelt kan blive åbnet mere op i dansk fodbold her efter coronapausen.

Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå, glæder sig over muligheden, men han opfordrer samtidig alle de fremmødte fans til, at tage ansvar og respektere de forskellige krav.

– Siden vi i mandags blev udvalgt som en af de tre testkampe, er der blevet arbejdet intenst på at klargøre stadion ud fra de særlige retningslinjer, der gælder til disse testkampe, og vi er klar, siger Palmå til klubbens hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi har gennemgået vores planer for afviklingen af derbyet på søndag med myndighederne, og her har vi fået stor ros og anerkendelse.

– Jeg er utrolig stolt over det arbejde, der er lagt for dagen af alle i klubben, og nu ser vi alle frem til at afvikle derbyet på søndag.

– Vi har et stort ønske om at afvikle kampe igen med så mange tilskuere som muligt, og her er testkampen på søndag et skridt i den rigtige retning.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Derfor har alle, der kommer på stadion på søndag, også et ansvar for, at vi i fællesskab får afviklet derbyet indenfor de retningslinjer, der er givet. Vi skal i fællesskab vise, at dansk fodbold er klar til at håndtere de krav, der bliver stillet til os, siger Palmå.

Kampen bliver spillet på Brøndby Stadion og fløjtes i gang klokken 18:00.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: FCK-supporter hypnotiseres som BIF-fan – reaktionen er GENIAL.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top