The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Her har du søndagens rygtebørs.

Liverpool er ifølge spanske El Mundo Deportivo interesserede i at overtage problembarnet, Ousmane Dembélé, som FC Barcelona har sat til salg. Den franske offensivspiller er også sat i forbindelse med Juventus.

Ligesom tilfældet var med Juventus, er det lønkravet fra Paul Pogba, som kan ende med at blive forhindringen for, at Manchester Uniteds franske stjerne ender i Real Madrid. Daily Mail har mere om den sag.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Juventus forlanger ifølge italienske Tuttosport at få FC Barcelonas stortalent, Ansu Fati, med i en byttehandel, hvis de italienske mestre skal af med den bosniske midtbanespiller, Miralem Pjanic.

Vincent Kompany har ifølge The Sun sagt nej til at komme tilbage til Manchester City for at blive assisterende manager for Josep Guardiola. Belgieren har i denne sæson været spillende manager for den tidligere storklub i hjemlandet, Anderlecht.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

Brasilianske David Luiz drømmer ifølge Goal om at slutte karrieren i portugisiske Benfica, hvor midterforsvareren spillede fra 2007-11. Siden da har han spillet for Chelsea og Paris Saint-Germain og siden sidste sommer for Arsenal.

Tottenham er ifølge Daily Telepgraph (kræver login) villige til at forlænge den lejeaftale, som den engelske venstreback, Danny Rose, har haft med Newcastle siden årsskiftet.

Arsenal får konkurrence fra Real Madrid i kampen om at sikre sig Leicesters nigerianske defensive midtbanespiller, Wilfred Ndidi. Det skriver spanske Todofichajes.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top