The perfect guide to the casino

Heung-Min Son afslører: Dette har jeg skrevet til André Gomes efter skaden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Da Everton og Tottenham mødte hinanden i weekenden, var det noget helt andet end kampens resultat, der fik fokus efter kampen.

Heung-Min Son var midt i et tilbageløb og taklede Evertons André Gomes bagfra. Det endte så med, at Gomes faldt noget akavet ned i Serge Aurier, og endte med at brække sin ankel. Kort efter situationen stod flere spillere og tog sig til hovedet, og hvad der i første omgang var et gult kort til Son, ændrede dommeren til et direkte rødt. På det tidspunkt var det en sønderknust Son, der forlod banen, da det slet ikke var så slem en takling, han ville lave.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Efterfølgende blev det røde kort rettet til et gult af det engelske fodboldforbund FA, og derfor har Tottenham-stjernen ikke nogen karantæne. Episoden sidder dog stadig i Heung-Min Son, og nu har han fortalt til Sky Sports, at han har været i kontakt med André Gomes.

– Jeg skrev til ham, før vi fløj mod Serbien, og han svarede tilbage. Jeg har det stadig meget dårlig over det og er meget ked af det. Der kan ske alt muligt i fodbold, men sådan noget vil man gerne undgå. Jeg er ked af, at jeg var involveret i det, og de seneste dage har været rigtig dårlige. Jeg skrev bare, at jeg ønskede ham det bedste og var ked af det på hans, familien og holdkammeraternes vegne, lyder det fra Heung-Min Son ifølge Sky Sports.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Imens Heung-Min Son scorede to mål i Tottenhams 0-4 sejr over Røde Stjerne, så kan André Gomes allerede nu, se frem til en lang genoptræning efter en vellykket operation.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top