The perfect guide to the casino

Nu udtaler Jürgen Klopp sig også om dagens VAR-kendelser

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Jürgen Klopp blander sig nu også i VAR-debatten efter dagens kendelser.

Tidligere i dag havde Roberto Firmino bolden i nettet mod Aston Villa, men efter en lang gennemgang af målet valgte VAR at annullere scoringen.

På TV-billederne var det en yderst tvivlsom kendelse, og efterfølgende gjorde Premier League dem selv til grin ved at kommentere og støtte beslutningen. Den historie kan du læse lige her!

Nu har Jürgen Klopp også udtalt sig om situationen til Liverpools egen hjemmeside.

– Hør. Vi har et reelt problem. Vi vandt 2-1, og derfor er det ikke så seriøst for mig. Men nu taler vi om de her seriøse og vigtige momenter i fodbold. Det kan ikke være rigtigt, at vi skal sidde her og snakke om det. Det er ikke sjovt, for at være ærlig. For det er seriøst, siger Klopp til Liverpools hjemmeside og fortsætter.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Trænere bliver fyret for at tabe fodboldkampe. Jeg vil ikke gøre det til et større problem, end det er, men vi er nødt til at få styr på det. Jeg siger ikke, at nogle gør det med vilje eller noget, men vi ska have styr på det.

Liverpool og Jürgen Klopp har flere gange fået VAR-kendelserne med sig i denne her sæson, og den tyske manager vil da også bare gerne have mere klarhed omkring VAR.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Nogle gange går det med dig, andre gange imod dig. Sådan er det. Det er ikke et problem. Men vi skal sikres os, at det nye system hjælper os i stedet for at forvirre os, det er bare det. Men det tror jeg også, er i alles interesse.

Liverpool endte med at vinde kampen 2-1 på to sene scoringer af Andy Robertson og Sadio Mané, som altså sikrede Merseyside-klubben tre vigtige point. De er fortsat placeret i toppen af Premier League-tabellen, hvor at de forsat har seks point ned til Manchester City.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top