The perfect guide to the casino

Åge Hareide om dansk stjerne: ‘Han er blandt de tre bedste i verden’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Det kan godt være, at Åge Hareide ikke er helt tilfreds med DBUs måde at håndtere ansættelsen af Kasper Hjulmand på, men det betyder ikke, at han ikke har tænkt sig at slutte godt af.

Alt tyder da også på, at Danmark kommer til EM i 2020, og står med alle kortene på hånden efter sejren over Schweiz. Her var det især en pragtpræstation af Kasper Schmeichel, som overhovedet gjorde sejren mulig. Her hev han nemlig den ene superredning efter den anden op af hatten, og da Yussuf Poulsen i slutningen kunne score det eneste mål i kampen, stod danskerne med tre point, selvom det ikke så kønt ud.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Åge Hareides utrolige flotte stime fortsætter derfor, og efter Schweiz kampen, er Åge Hareide ikke i tvivl om, hvor god Kasper Schmeichel virkelig er. Der bliver altid snakket om Christian Eriksen, og han leverede også en rigtig flot assist til Yussuf Poulsen, men udover dette, var det ikke en særlig god landskamp, af den danske stjerne. Christian Eriksen er da også blevet rost af Åge Hareide mange gange, men nu er det altså målmand Schmeichel, som får roserne.

– Kasper er lige nu blandt de tre bedste målmænd i verden(sammen med David De Gea og Manuel Neuer, red.). Der findes rigtig mange andre gode målmænd, men Kasper er blandt de tre bedste. Kasper har haft en bumpet vej til toppen. Han har sit efternavn og er altid blevet sammenlignet med sin far. Han vil være Kasper Schmeichel og ikke den nye Peter Schmeichel. Han er ærgerrig, ambitiøs og arbejder stenhårdt. Han har stået i Notts County, i Falkirk, er blevet lejet ud og fik til sidst sit gennembrud og røg til Leicester, hvor han har udviklet sig til en verdensklassemålmand, siger Åge Hareide i landsholdslejren forud for kampen mod Luxembourg.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Åge Hareide blev også spurgt ind til, hvor Kasper Schmeichel, som stod kamp nummer 50 for Danmark i lørdags, mest har udviklet sig.

– Han har udviklet sig som menneske, og han er blevet voksen. Han holdt tale efter sin kamp nummer 50, og han talte til alle, som er med omkring landsholdet. Vi er 23 spillere og 23 uden om holdet, og alle 46 forsøger at gøre sit til at få holdet til at fungere, og Kasper føler sig virkelig som en del af fællesskabet. Han er enormt ærgerrig. Alle burde have hans ambitionsniveau. Han er en ekstremt god dreng og har en smitsom vindermentalitet. Han får folk omkring sig med, siger Hareide.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

bet365

Scroll to Top