The perfect guide to the casino

Atalanta-skilsmisse tæt på: Andreas Cornelius på vej mod ny klub

Foto: Ritzau Scanpix


Andreas Cornelius kommer ikke til at fortsætte karrieren i Atalanta, som for nyligt hentede Luis Muriel i Sevilla. Danskeren ser dog ud til at blive i Italien.

Andreas Cornelius har haft ualmindelig svært ved at finde fodfæste i sine udenlandske klubber, hvor han har været en fuser i Cardiff, Atalanta og tildels Bordeaux, som havde ham på lån i den netop overståede sæson.

Franskmændene har også bekræftet, at de ikke tilbyder danskeren en permanent kontrakt, og derfor står han til at vende retur til Atalanta, der for nyligt bragede over 130 millioner kroner af på Luis Muriel fra Sevilla.

Læs også: Antoine Griezmann har fremtiden på plads

Det har fået danskeren til at kigge mod exitdøren, og ifølge Corriere Dello Sport viser Hellas Verona stor interesse for den tidligere FC København-stjerne, som de vil forsøge at købe til klubben i løbet af sommeren.

Andreas Cornelius er ifølge mediet også interesseret i at blive i Italien, og et skifte til Hellas Verona skulle være meget aktuelt for ham, lyder det.

Andreas Cornelius har kontraktudløb i Atalanta næste år, så der skal formentlig ikke mange millioner op af lommen for at købe ham fri.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top