The perfect guide to the casino

Mod Vejle havde Brøndby 10 udlændinge i startopstillingen: Det betyder intet hvor man kommer fra udtaler Röcker

 


 

Brøndby IF har en yderst international trup, men ifølge Benedikt Röcker så er det kun positivt.

Brøndby IF havde 10 udlændinge i startopstillingen mod Vejle, og det er ny Superliga-rekord. Lasse Vigen var den eneste dansker i startopstillingen for Brøndby, men en så international trup er langt fra negativt, siger Benedikt Röcker.

Læs også: Troels Bechs vilde transferplan: Brøndby vil hente Dortmund-spiller plus Andrew Hjulsager

– Det er først nu, hvor du siger det, at jeg hører om det, så det, synes jeg ikke, er et problem. Jeg ser ikke på vores hold, som at det består af fire tyskere, tre danskere og så videre. Det vigtige er, at vi har en god energi sammen, at vi har det godt med hinanden på og uden for banen, og så betyder det ikke noget, hvor de, der spiller, kommer fra, siger Benedikt Röcker til Tipsbladet.

Brøndby har faktisk hele ni forskellige nationaliteter i truppen, men den tyske forsvarsgeneral forklarer også, hvordan de gør det i omklædningsrummet til daglig.


– Vi har mange tyske spillere, men vi har ikke kliker i truppen. I omklædningsrummet taler vi engelsk med hinanden, også når jeg taler med en tysker, hvis der sidder andre holdkammerater i nærheden.

– Det er sådan, vi gør tingene, og jeg ser det ikke som et problem, at vi har så mange tyske spillere. Vi holder sammen alle sammen i omklædningsrummet og på banen, og det er meget vigtigt for os, lyder det fra Röcker.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top