The perfect guide to the casino

Troels Bechs vilde transferplan: Brøndby vil hente Dortmund-spiller plus Andrew Hjulsager

 


 

Troels Bech er i disse dage igang med at gennemsøge hele transfermarkedet for spillere, der kan styrke Brøndby-mandskabet efter salget af Christian Nørgaard.

Brøndby har som bekendt solgt Christian Nørgaard til Fiorentina, og mens både fans og cheftræner Zorniger håber på en erstatning, så arbejder Troels Bech angiveligt hårdt bag kulisserne for at finde de helt rigtige spillere til Brøndby-mandskabet.

Nu melder nordicbetblog.dk, at Troels Bechs hård arbejde har båret frugt, og at han vil overraske med, at hente hele to spillere inden transfervinduets lukning.


De melder nemlig – ifølge en unavngivet spansk pressekilde -, at Brøndby er opsatte efter at få en lejeaftale på plads med den tidligere Brøndby og nuværende Celta Vigo spiller Andrew Hjulsager. Den 23-årige kantspiller forlod Danmark i januar 2017, og har siden spillet for Celta Vigo i Spanien.

Her er det desværre ikke gået som forventet, og med to år tilbage af sin kontrakt, kunne en lejeaftale for sæsonen sagtens komme på tale.

Andrew Hjulsager er dog ikke den eneste der skal forstærke holdet, da Troels Bech også vil hente Dortmunds unge Dzenis Burnic. Han vil i så fald være en direkte erstatning for Nørgaard, da han spiller på den defensive midtbane. Han er blot 20 år, men har fået hele sin fodboldopdragelse i Dortmund, udover et lejeophold hos Stuttgart sidste sæson.

OVERSIGT

Scroll to Top