The perfect guide to the casino

Ørkenbold og engelsk pokalbold – og guld til dine lommer

Odds forslag: Real Madrid møder Valencia i Saudi-Arabien, og Kasper Schmeichel og co. tager imod Aston Villa i Carabao Cuo’ens semifinale, og de to kampe udgør dagens double.

Real Madrid – Valencia – begge hold scorer JA

Semifinale i den spanske Supercup i Saudi-Arabien. Den anden semifinale spilles torsdag mellem FC Barcelona og AtlĂŠtico Madrid.

– Det er meget svĂŚrt pĂĽ forhĂĽnd at vurdere, hvor seriøst klubberne tager denne mini-turnering. Men de har et økonomisk incitament, da vĂŚrtslandet betaler mange penge for, at de kommer. Derfor er det heller ikke sandsynligt med en taktisk 0-0 kamp.

– Begge hold har scoret i de sidste 14 kampe imellem klubberne – inklusive den seneste kamp i Valencia, som sluttede 1-1.

– Begge hold er i ret god form. Valencia har ikke tabt i syv kampe i trĂŚk i alle turneringer, mens Real Madrid er ubesejrede i de sidste 14 kampe i alle turneringer.

– BemĂŚrk dog at Real Madrid har haft problemer mod de bedre hold. De spillede 0-0 i Barcelona og mod AtlĂŠtico Madrid tidligere i denne sĂŚson, og udligningen mod Valencia faldt dybt inde i dommerens tillĂŚgstid.

– Valencia har scoret i samtlige kampe i La Liga, siden de tabte 0-1 til Celta tilbage i august.

SĂĽdan ligger de

Real Madrid nummer 2 (V11 U7 T1)
Valencia nummer 6 (V8 U7 T4)

Bookmaker: Danske Spil

Odds: 1,65

Leicester – Aston Villa – 1 (handicap 0-1)

Semifinale i den engelske Carabao Cup (Liga Cup). Første kamp – spilles bedst af to

– Det er sandsynligt, at Leicester gerne vil gøre kort proces i denne kamp, sĂĽ returkampen ikke bliver alt for spĂŚndende. Aston Villa er langt bedre hjemme end ude, hvor de har tabt otte ud af 11 kampe. Det er endnu ikke lykkedes for Aston Villa at holde mĂĽlet rent pĂĽ fremmed grĂŚs

– Leicester har pĂĽ deres side vundet otte ud af 11 hjemmekampe. De tabte omkring jul til bĂĽde Liverpool og Manchester City i et par kampe, der udstillede deres begrĂŚnsninger. Men de har siden da vundet tre kampe pĂĽ stribe

– Tidligere i denne sĂŚson vandt Leicester 4-1 pĂĽ Villa Park i Premier League

– Villa røg i weekenden ud af FA Cup’en efter en temmelig skrĂŚkkelig indsats ude mod Fulham fra den nĂŚstbedste rĂŚkke.

– I den hidtil seneste kamp i Premier League vandt Aston Villa ude over Burnley og kom derved over stregen. Men sejren kom med krigsskade-omkostninger. BĂĽde mĂĽlmand Tom Heaton og angriberen Wesley mĂĽtte udgĂĽ med skader, og de kommer ikke tilbage foreløbig. Venstre back Matt Targett og midtbanespilleren John McGinn mangler ogsĂĽ i denne kamp.

SĂĽdan ligger de

Leicester nummer 2 (V14 U3 T4)
Aston Villa 17th (V6 U3 T12(

Bookmaker: Danske Spil

Odds: 1.77

Samlet odds: 2,92

Odds tips: Doublen til 200 kr.

Mulig gevinst
: 584

Overskud: 384

Dette favorable spil kan du ogsĂĽ spille hos bet365.com ved at klikke lige HER

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top