The perfect guide to the casino

Ronnie Schwartz til Brøndby? Nu er det blevet afsløret, hvorfra der er interesse

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Efter 16 spillerunder og syv point i Superligaen, kan Silkeborg kun være tilfreds med en ting. Navnet er Ronnie Schwartz, og han har med længder været Silkeborgs bedste spiller i denne sæson.

Da Silkeborg sikrede sig oprykning i sidste sæson, scorede Ronnie Schwartz hele 25 mål og leverede to assists i 27 kampe. Den flotte statistik har han taget med i Superligaen, hvor han allerede har scoret 11 mål og leveret en enkelt assist i 16 Superligakampe. Det er tal, der kun et overgået af Brøndbys Kamil Wilczek, som har nettet 14 gange allerede.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Desværre for Silkeborg, så udløber kontrakten med den 30-årige angriber til næste sommer, og derfor skal han sælges til januar, hvis de bare skal have lidt penge for den brandvarme angriber. Her er Brøndby blandt andet blevet nævnt, men nu afslører Ekstra Bladet, at Ronnie Schwartz har tiltrukket sig interesse fra nogle helt andre lande.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ifølge mediets oplysninger, så skulle Schwartz både have interesse fra Dubai og et par klubber i Tyskland. Ronnie Schwartz udtalte tilbage i oktober, at et udlandseventyr sagtens kunne være interessant, men satte i samme omgang Brøndby højt på interesse skalaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top