The perfect guide to the casino

Medie: Vildt rygte cirkulerer rundt i England – Jose Mourinho øjner job hos Premier League-gigant

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Jose Mourinho har været uden job siden han blev fyret i Manchester United i december måned, men nu skulle han være klar til at takke ja til tilbud.

Der skal dog et godt tilbud på bordet, hvis den portugisiske manager skal takke ja til tilbud, for han er tidligere blevet rygtet til en række klubber uden succes. Det virker dog som om, at Mourinho meget gerne vil træne i enten England eller Spanien, og imens Zinedine Zidane endnu ikke er blevet fyret i Real Madrid, ligner det for mere tid der går, at det ikke kommer til at ske.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Tottenham er blevet nævnt, grundet deres ræderlige periode, men nu er de ved at rette en lille smule op på det. Man blev resultatmæssigt ikke løbet over af Liverpool, og har også vundet en fodboldkamp, inden nederlaget på Anfield. Så er det dog heldigt, at der er en anden London-klub, der hersker kaos i nu. Ifølge Daily Mirror, så skulle Mourinho spotte sin chance i Arsenal, eftersom Unai Emerys job hænger i en tynd tråd.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

ESPN har i dag skrevet, at kilder tæt på Mourinho har bekræftet, at Jose Mourinho godt kunne tænke sig at vinde trofæer med en tredje Premier League-klub. Hvorvidt fansene i Arsenal overhovedet ønsker Mourinho, er meget svært at vide, da han trods alt har en fortid i Chelsea, hvor hans forhold til Arsenal ikke ligefrem var det bedste.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top