Chok: Barcelona taber 2-0 og Neymar ser rødt

Malaga tog her til aften imod Barcelona på La Roseleda, og det blev en opsigtsvækkende affære.

Se også: Hun er stolt: Dette lagde Bendtners kæreste på Snapchat LIGE efter Lords scoring

Malaga vandt her til aften fortjent 2-0, da de slog et tamt Barcelona mandskab, der ikke levede op til vanlig standard. Malaga kom foran efter 32 minutter, da den tidligere Barcelona angriber Sandro Ramirez gjorde det til 1-0 på en friløber. Barcelona havde igennem kampen store problemer med at skabe åbne chancer, hvor angrebstrioen MSN var usynlige det meste af kampen. Det var dog lige indtil Neymar modtog et noget tvivlsomt rødt kort efter en eftertackling på Rosales, som igennem kampen havde Neymar plantet dybt i sin bukselomme. I det 90′ minut blev kampen definitivt afgjort, da Jony gjorde det til 2-0 efter en omstilling, hvor Barcelona blev fanget på midten af banen.

Efter Barcelonas nederlag i aftens kamp, så bliver det umådeligt svært at indhente Zidanes velspillende mandskab. Barcelona er lige nu 3 point efter Real Madrid med kun 7 kampe tilbage, Real har dog en kamp i hånden, og kan derfor øge forspringet til 6 point.