Chelsea viste endnu engang klassen med en 3-1 sejr over Bournemouth

Chelsea har haft et rigtig højt niveau i denne sæson, og det viste de endnu engang her til aften, da de slog Bournemouth 3-1 på udebane.

Chelsea har haft en fantastisk sæson, hvor de har haft et meget højt bundniveau med meget få udsving. I aftes viste de igen klassen, da de slog Bournemouth. Chelsea kom planmæssigt fra start, og bragte sig foran allerede efter 17′ minutter, da hjemmeholdets Adam Smith scorede i eget net. Blot 3 minutter senere gjorde Eden Hazard det til 2-0 på en friløber. Kort før pausen fik hjemmeholdets Benik Afobe bragt balance i regnskabet, da han reducerede til 2-1. Efter pausen afgjorde en af sæsonens helt store overraskelser kampen. Marcos Alonso scorede nemlig et perlemål på frispark i det 68′ minut, og cementerede dermed Chelseas sejr.

Chelsea har nu 75 point og hele 7 point ned til andenpladsen. Derfor ligner Chelsea nu mere og mere de engelske mestre, da der med kun 7 kampe tilbage skal gå rigtig meget galt, hvis Antonio Contes mandskab ikke skal løfte trofæet.