Swansea rykker frem i tabellen efter sejr på Goodison Park

Swansea sikrede sig søndag eftermiddag et fornemt resultat, da de slog Everton med 2-1 på udebane. Gylfi Sigurdsson og André Ayew stod for walisernes scoringer, mens et Jack Cork-selvmål sikrede Everton-scoring.

Swansea kæmper en brav kamp i bunden af Premier League, men de fik her til eftermiddag lidt tiltrængt luft. Walisernes drog nemlig fra Goodison Park med alle tre point efter en ganske underholdende kamp.

Gylfi Sigurdsson scorede på straffespark til 0-1 efter 17 minutter, mens et selvmål fra Jack Cork udlignede stillingen ti minutter senere. Med godt 11 minutter til pause sørgede André Ayew for Swansea-forløsning.

I anden halvleg faldt der nemlig ikke flere mål, hvorfor opgøret endte med en overraskende og vital Swansea-sejr, som rykker frem i ligaen.