The perfect guide to the casino

Match preview: Arsenal-Chelsea

Af Sebastian Gøttsche

Søndag tager topholdet Arsenal mod Chelsea. En kamp som inden sæsonen ville blive regnet som en topkamp, men som pga. Chelseas ringe sæsonstart, er top mod bund. Sidste gang de to hold mødtes, vandt Chelsea med 2-0. Så Arsenal er hævntørstige efter at vise, at der er en grund til, at de ligger i toppen af Premier League.

Arsenal har haft en god sæson hidtil. De ligger lige nu på en 1. plads i Premier League og er kommet videre til ottendedelsfinalerne i Champions League, dog efter nogle skuffende præstationer i gruppespillet. Arsenal har ikke tabt på hjemmebane i Premier League siden 1. runde, hvor man led et overraskende nederlag til West Ham på 0-2. Arsenal er dermed det næstbedste hjemmehold i Premier League, kun overgået af Manchester City, som har spillet 2 hjemmekampe mere end Arsenal. Arsenals hjemmebanefordel skal dermed hjælpe dem med at slå de regerende mestre.

Chelsea har i modsætning til Arsenal haft en katastrofal sæsonstart. Efter 15. runde lå Chelsea helt nede som nummer 14. Den daværende træner Jose Mourinho blev derfor fyret og ind kom den tidligere træner Guus Hiddink. Hiddink har fået styr på tropperne, og de har nu været ubesejret i 7 kampe. Mens Arsenal er det næstbedste hjemmehold i ligaen, så er Chelsea et af de dårligste udehold. Chelsea har spillet 10 udekampe og kun formået at hente 9 point. Kun Norwich, Swansea, Newcastle, Sunderland og Aston villa har været værre. De regerende mestre skal derfor finde noget af det spil frem, som de gjorde i sidste sæson.

Alexis Sanchez og Mesut Özil sad begge ude i kampen med Stoke, men de skulle begge være klar til kamp. Spørgsmålet er så bare om Arsene Wenger lader dem spille fra start. Udover Sanchez og Özil, så er Francis Coquelin og Danny Welbeck også ved at være tilbage i fuld træning efter lange skadespauser. For Santi Carzola og Jack Wilshere er situationen en helt anden. De kan i hvert fald se frem til mindst en måned mere uden for kridtstregerne.

Eden Hazard har siddet ude med en skade siden starten af januar og han stadig tvivlsom til kampen på Emirates. Diego Costa gik ud i den seneste kamp mod Everton og er blevet meldt tvivlsom til kampen mod Arsenal. Udover de to stjernespillere, så er Radamel Falcao stadig skadet. Han har været skadet siden starten af november og forventes at være tilbage igen til marts. Christian Atsu som netop er vendt tilbage fra et mislykket lejeophold i Bournemouth, er tilbage i træning efter han havde brækket benet.

Olivier Giroud har imponeret alt og alle i denne sæson hidtil. Han har sendt bolden i nettet 12 gange i 22 kampe. Han er dermed suveræn topscorer for Arsenal, da han har lavet dobbelt så mange mål som holdets næstfarligstemand Alexis Sanchez. En spiller som man ikke kan undgå at beundre, er den tyske kreatør Mesut Özil. Han har lavet 16 assists i de 20 kampe som han har spillet hidtil.

Han har virkelig bevist sit værd efter mange sæsoner, hvor han blev kritiseret for ikke at hjælpe til defensivt. En anden mand som er i fokus op til dagens kamp, er Arsenals målmand Petr Cech som møder sin tidligere klub gennem 11 år. Cech skiftede som bekendt til Arsenal før sæsonen startede, et skifte som både har hjulpet Arsenal og Cech i den rigtige retning. Ifølge The Telegraph så har Cech reddet 9 point til Arsenals fordel, hvilket må siges at være klasse.

Diego Costa som blev sidste sæsons topscorer i Chelsea har fået nette til at blafre 7 gange i 18 kampe hidtil. Det er selvfølgeligt ikke godt nok for et hold som Chelsea, men som sæsonen har skredet frem, så har Chelsea ikke været bedre. En spiller som virkelig har sprudlet, er brasilianske Willian. Da Chelsea virkelig havde det svært, var han et af lyspunkterne på holdet. Ligesom Petr Cech, så skal spanske Cesc Fábregas også op imod sin tidligere klub, som han tilbragte 8 år i. Da Arsenals fans fik beskeden om, at deres tidligere anfører skiftede til rivalerne, smed vrede Arsenal fans videoer op på nettet hvor de brændte deres Fábregas trøjer. Han skal nok forvente en masse tilråb fra hjemmefansene.

Forventede startopstillinger:

12607359_916743108444374_1550365236_n

12625959_916743155111036_1608599888_n

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top