Stærke Viborg tilføjede Midtjylland fjerde nederlag på stribe

Viborg var her til aften på en svær opgave da de ude mod FC Midtjylland skulle forsøge at hente point. Det gik dog godt, faktisk så godt, at de fik hentet alle 3 point og føjede dermed endnu et nederlag til FC Midtjyllands ‘stime’.

Viborg kom bedst ud til opgørets start, og forsøgte at lægge et tryk på Midtjylland og dette lykkedes. Efter 20 minutter gav dette så afkast, da Osama Akharraz kunne heade Viborg foran. 10 minutter senere blev ondt værre for midtjyderne da Serge Deble kunne sende bolden i netmaskerne efter et afrettet skud.

Herefter rejste Midtjylland sig, og spillede generelt bedre fodbold. De fik skubbet længere op og fik produceret flere chancer. Mikkel Duelund fik således reduceret til 1-2 efter 35 minutter.

Og Midtjylland fik faktisk spillet sig helt tilbage i kampen da den tilbagevendte Erik Sviatchenko scorede til 2-2. Kampen var nu helt åben igen.

Desværre for Midtjylland kunne de ikke få lukket Viborgs aggressive angrebsspil ned, og efter 67 minutter kunne lille Osama Akharraz igen score på et hovedstød.

Midtjylland forsøgte igen at komme tilbage i opgøret, men Viborg var fortsat farlige på omstillinger, og i kampens 89′ minut blev kampen reelt lukket da Kian Hansen fik skovlet bolden i eget net efter et indlæg. Kampen slutter 2-4 og Viborg spiller sig dermed fra en 11. plads op på en 9. plads, mens Midtjylland fortsat ligger nummer 2.

FC København kan med en sejr i næste opgør spille sig 3 point foran midtjyderne.