The perfect guide to the casino

Skandale: Fodboldspiller bestak sin bror med beskeden – du er ikke bøsse

Den tidligere fodboldspiller John Fashanus lillebror, Justin Fashanu, er desværre gået bort for år tilbage. Presset efter at være sprunget ud som bøsse, fansenes og mediernes pres på den homoseksuelle fodboldspiller blev til sidst for meget. John forsøgte ellers at forhindre at han ‘sprang ud’.

John Fashanu gav lillebror Justin 750.000 kroner for at holde mund. Det skete bare ikke. Justin Fashanu var i 90’erne én af Englands mest lovende fodboldspillere, men han havde en hemmelighed. Han var homoseksuel. Og dén hemmelighed ville han gerne gøre offentlig.

– Jeg glemmer aldrig, da Justin fortalte mig det. Han ringede en aften og sagde: ‘Jeg er bøsse’. Så sagde han til mig, at han ville fortælle det til aviserne, og jeg svarede: ‘ For Guds skyld, åhh nej. Det behøver du ikke, du er blevet kuleskør’, fortæller John Fashanu her 17 år efter sin brors tragiske selvmord og fortsætter:

– Jeg tryglede ham om at lade være, jeg truede ham, jeg gjorde alt, havde jeg kunne for at stoppe ham. Jeg gav ham 750000 kroner for at tie stille. Da jeg gav ham pengene, lovede han at holde mund, men to dage senere ramte det overskrifterne. Jeg lignede en idiot. For mig og min familie var det som Nagasaki eller Hiroshima. Det væltede os helt omkuld – jeg var i chok, siger John Fashanu slutteligt.

Efterfølgende blev Justin Fashanu aldrig det han var spået til. Han stoppede fodboldkarrieren i 1994 og begik selvmord i 1998. Justin Fashanu regnes stadig som den første homoseksuelle fodboldspiller nogensinde.

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Bendtners baronesse-ex viser sig frem i bikini
2. Officielt: Liverpool skriver under med stort talent
3. Stort galleri: Balotellis barns mor folder sig ud på frække billeder
4. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
5. Video: 18-årigt megatalent rundbarberer Club Brügge

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top