The perfect guide to the casino

Journalist: Real Madrid er afklaret omkring David De Gea

En af de mest vidende journalister, som tilmed har mest insiderviden, Guillem Belague, er sikker på at Real Madrid har fundet afklaring omkring status med David De Gea. Trods hans forlængelse med Manchester United mener han stadig, at Real Madrid ønsker at hente den spanske keeper til vinter eller sommer.

Manchester United formåede med nød og næppe at beholde David De Gea i denne sæson, selvom at parterne egentlig var blevet enige om et skifte, der skulle sende De Gea den ene vej og Keylor Navas den anden vej.

Nu er sæsonen i gang, og i begge klubber præsterer de to keepere på enormt højt niveau. Men i følge Guillem Belague er interessen for De Gea ikke stilnet af.

– Keylor Navas har kontrakt indtil 2020, og ifølge hvad jeg har hørt om hvad klubben vil, så vil de forhøje hans salgsklausul efter det der skete i sommers, starter Belague i følge Le 10 Sport.

– De Gea er en mulig ‘Galactico’ (Real Madrid-spiller, red.) for Real Madrid, fortsætter han. Ejerne vil have ham til at blive årtiets målmand, slutter Belague.

David De Gea fik i sommers forhøjet hans frikøbsklausul i Manchester United.

Mest læste på footy.dk lige nu:

1. Billede: Bendtners baronesse-ex viser sig frem i bikini
2. Officielt: Liverpool skriver under med stort talent
3. Stort galleri: Balotellis barns mor folder sig ud på frække billeder
4. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
5. Video: 18-årigt megatalent rundbarberer Club Brügge

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top