Inter vandt hjemme over topholdet Roma

Inter og Roma mødtes her til aften i det der plejer at være en intens dyst. Det blev det også her til aften, men Inter kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret der blev vundet 1-0. Målscorer var Gary Medel der lynede efter 31 minutters spil.

Opgøret var generelt præget af fint, offensivt fodbold, men for god defensiv organisation i begge ender endte med at eliminere de ellers fine offensive takter.

Målscoringen ved Gary Medel var derfor symptomatisk nok et langskud, der blev braget ind fra 25 meter uden chance for Romas målmand, Szczesny.

Roma pressede efter målet på, og var flere gange tæt på at spille sig tilbage i opgøret. Men bedst som man sad og forventede at Roma snart skulle score, så fik de deres bosniske offensive spilfordeler, Miralem Pjanic udvist, da han fik sit andet gule kort.

Dette blev en bét for Roma, der ikke på samme måde kunne trykke de sidste 20 minutter. Alligevel spillede Roma friskt til, men udlignet blev der aldrig. Dermed tog Inter en vigtig sejr, der fører dem op på førsteplads i ligaen, hvor de nu fører med ét point over netop Roma.