The perfect guide to the casino

Frankrigs Pia Kjærsgaard: Smut ud af Frankrig, Zlatan

Zlatan Ibrahimovic var tydeligvis frustreret efter kampen mod Bordeaux, og ytrede sig med mindre pæne gloser. Det har fået Frankrigs svar på Pia Kjærsgaard, Marine Le Pen, til at reagere.

Zlatan Ibrahimovic kan meget vel blive nødt til at undskylde efter sine udtalelser efter kampen i går mod Bordeaux. Zlatans udtalelser mod dommeren blev nemlig fanget på kamera, hvor tilsvinelserne lød således: – Vågn op, vågn op… vi er ikke amatører. Fucking røvhul. Jeg har aldrig set noget lignende i mine 15 år hvor jeg har spillet fodbold. Jeg har spillet i 15 år, og jeg har aldrig set (gode, red.) dommerpræstationer i dette lorte land. I fortjener ikke en gang PSG i dette land.”

Marine Le Pen, fra det højreorienterede parti Front National, har givet svar på tiltale i dag til de franske radiolyttere. – Dem som synes at Frankrig er et lorte land kan smutte. Så enkelt er det.

Da hun blev spurgt om udtalelserne fra Zlatan skal forfølges disciplinært af det franske fodboldforbund, svarer hun: – Det er da det mindste de kan gøre.

Udtalelserne fra svenskeren har fået den franske sportsminister, Patrick Kanner, til at ytre sig på twitter:
– Ibrahimovic’s skuffelse retfærdiggør ikke hans tilsvinelser af dommeren og landet som ellers har budt ham velkommen. Han skal give en undskyldning.

Der venter nu den iltre svensker en høring på torsdag.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top