The perfect guide to the casino

England – Iran spilforslag: Three Lions på svær opgave i ørkenen

Kamp: England – Iran
Spilforslag: Harry Kane scorer
Odds: 2,05
Bookmaker: Mr Green

 

Følg spilforslaget her >>

 

England møder mandag eftermiddag Iran, og det bør blive interessant. England er en af favoritterne til at tage VM-titlen efter, at de for et år siden tabte EM-finalen. Iran derimod forventes ikke at gå videre, og alt andet end en sejr til de engelske løver vil derfor være en stor fiasko.

Det engelske landshold er kommet til VM med svigtende resultater i bagagen. Englænderne har spillet seks landskampe i træk uden sejr, og i efteråret led de den massive skuffelse at rykke ud af League A af Nations League efter, at de sluttede nederst i deres gruppe bag Italien, Ungarn og Tyskland. England fik blot tre point efter tre uafgjorte, og de sluttede med en 4-10 målscorer. England behandlede dog også Nations League som træningskampe, hvor Gareth Southgate flere gange eksperimenterede. Nu er det alvor, og her vil han gå anderledes seriøst til opgaven.

Iran er ingen stor fodboldnation, men de tager til VM med masser af selvtillid. De har kun tabt to af deres seneste 22 landskampe, og de har på det seneste spillet nogle rigtig gode træningskampe. I september slog de Uruguay med 1-0 og spillede 1-1 imod Senegal. Når man ser på Irans trup er der dog ikke meget, der tyder på, at de skal kunne spille lige op imod England. Bortset fra Sardar Azmoun fra Bayer Leverkusen og Alireza Jahanbakhsh fra Feyenoord er der ikke meget international klasse i truppen, og størstedelen af spillerne mangler rutine fra de store opgaver.

Vi forventer en klar engelsk sejr med massivt spilovertag i gennem hele kampen. Harry Kane blev topscorer ved VM i Rusland, og han sparker de fleste engelske dødbolde. Han har rigtig gode chancer for at komme på tavlen i denne kamp, og odds 2,05 hos Mr Green er mere end godkendt på netop dette.

 

Følg spilforslaget her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top