The perfect guide to the casino

Køb ny bil med billigt billån og kom nemt afsted til den næste fodboldkamp

Dette indhold er sponsoreret

Uanset om du ser fodboldkampe på det lokale stadion eller tager til de større klubber for at se kamp, så er en bil den nemmeste og mest fleksible måde at komme afsted til fodboldkamp. Med et billigt billån kan du købe ny bil og blive klar til næste sæsons fodboldkampe.

Billigt billån til din nye bil – søg og sammenlign priser
Når man køber bil, er det vigtigt at have styr på økonomien. Derfor kan det være en god idé at søge efter et billigt billån, inden man køber sin nye bil. På den måde kan man sammenligne priser og finde det billigste lån til sin nye bil. Det er dog ikke altid nemt at finde det billigste lån, da der er mange forskellige låneudbydere på markedet.

Derfor kan det være en god idé at bruge en sammenligningsportal som for eksempel lendme.dk, hvor du kan sammenligne de forskellige låneudbyderes priser på ét sted. På den måde kan du hurtigt og nemt få et overblik over de billigste billån.

Hvad kan et billån bruges til?
Et billån er et lån, der typisk bruges til at finansiere købet af en bil. Et billån kan dog også bruges til andre formål, f.eks. hvis du har behov for at låne penge til at betale for reparationer eller andet vedrørende din bil. Du kan optage et billån hos de fleste banker og realkreditinstitutter.

Der findes både sikrede og usikrede billån, og hvilket et du skal vælge, afhænger af, hvad du skal låne til. Skal du ud og købe en ny bil til 500.000 kroner kan det være billigere at vælge et billån med sikkerhed, da du samtidig får en lavere rente. Derimod er du begrænset, da banken ikke lader dig låne beløbet til hvilken som helst bil. Her vil en vurderingsperson blive involveret fra bankens side, hvilket også er med til at øge prisen på et lån.

Vælger du derimod et usikret lån, er du fuldkommen frihed til at bruge pengene som du vil, da bankerne ikke har noget på spil i form af pant i lånet. Derimod kigger bankerne på din økonomi for at vurdere, om du har råd til at betale lånet af over den løbetid, som du vælger. Her vil renten være højere og lånet vil derfor typisk være en smule dyrere, så det kræver typisk et højere rådighedsbeløb at vælge et usikret lån.

Sådan finder du det billigste billån til din nye bil
Når man skal have et nyt billån, så er det vigtigt, at finde det billigste lån. Det er altid vigtigt at sammenlige forskellige låneudbydere og billån, så du får den bedste pris. Forskellen på prisen for lån er op imod 5,5 gange så stor, viser en objektiv gennemgang af 25 bankers priser.

Til at lave din sammenligning, kan du anvende LendMe, som er Danmarks største sammenligningstjeneste for lån. Her får du et hurtigt overblik over lånemarkedet, fordi LendMe samarbejder med en masse banker. Dermed kan du nemt og hurtigt indhente tilbud på billån fra forskellige banker.

Bankerne, som LendMe samarbejder med, har en meget konkurrencedygtig rente, da de alle er specialiseret i udlån, og ikke har udgifter til fysiske filialer. Renten starter på 3,49%.

Hos LendMe kan du sammenligne billån fra forskellige låneudbydere, og herefter sende en ansøgning afsted på det ønskede billån. Du vil efter kort tid få svar på din ansøgning. Selve processen fra du sammenligner billån til du får udbetalt dit billån går hurtigt.

Når du sammenligner, skal du blot udfylde et ansøgningsskema, hvorefter du vil modtage op til 17 tilbud fra forskellige banker. Du kan nemt sammenligne dine tilbud ud fra rente, ÅOP, oprettelsesgebyr og andre omkostninger, der kan være forbundet med lånet. Herfra er det 100% op til dig at gå videre med det lån, som du foretrækker.

Ønsker du ikke at vælge et lån, kan du blot lade vær, da LendMe’s service er både gratis og uforpligtende at benytte. Du kan starte din ansøgning på lendme.dk.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top