The perfect guide to the casino

Elvira Pitzner tager bladet fra munden: Derfor er hende og Kasper ikke længere kærester

Elvira Pitzner fortæller for første gang, hvorfor hende og Kasper Rylander ikke længere er et par.

Elvira Pitzner og Kasper Rylander gik fra hinanden i løbet af sommeren sidste år, men de var tavs om årsagen til det overraskende brud.

Nu tager diamantdatteren dog bladet fra munden. Det sker i hendes egen TV-serie ‘Bare Elvira’, som bliver sendt hver søndag kl. 10 på DPLAY.

Den blonde kvinde fortæller, at Kasper Rylander havde svært ved, at hun var så eksponeret en person, og at han ofte blev meget jaloux.

– Han vidste godt, at jeg var på de sociale medier, han har selv set mig der. Så der er ikke noget, der kan komme som en overraskelse for ham, siger hun i serien.

Hun fortæller ydermere, at han ikke kunne lide, at hun lavede musik med to fyre i et musikstudie. Det var en af grundene til bruddet, indikerer hun.

– Han siger, han er for jaloux, og det er han også. Han kan ikke lide, at jeg er så eksponeret. Han kan ikke lide, når jeg laver musik med to fyre i et studie. Jeg kan ikke forstå, hvorfor det er forkert. Bare fordi der er nogle fyre i et studie. Det kan jeg jo ikke gøre for, siger Elvira til sidst.

Elvira Pitzner er i dag single.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Paradise-babes som nummerpiger til storkamp – Se den frække video her!

Læs også: Transfer-bingo for CV: VANVITTIG Jobbe-pris afsløret og interesse fra Bundesligaen, Serie A og Premier League

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top