The perfect guide to the casino

33-årig blogger med 50.000 følgere hyldes på Instagram for lingeri-billede

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


Hvis man er ‘in’ med Instagram, er man efterhånden blevet ekspert i at se billeder og videoer med tonsvis af redigering.

Det er næsten mere normalt at dele et billede, der har været gennem maskinen af forskellige filtre og andet godt, før de er blevet smidt ud, end billeder, hvor der er absolut nul % redigering, men det er lige præcis, hvad den 33-årige Cana Buttenschøn har gjort.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Den tidligere jordmoder, forfatter og nuværende blogger, har to børn sammen med sin tidligere ægtemand, Thomas Buttenschøn, men til trods for dette, er hun ikke bange for at vise sin krop frem uden redigeringen, og det er netop dette, som hun nu bliver hyldet for. På Instagram har hun delt et billede fra sengen, hvor hun viser formerne frem i lingeri, men helt uden nogen form for filter og andet redigering.

Herfra er det væltet ind med hyldest fra hele Danmark, hvor kommentarer som ‘Du er simpelthen så skøn altså!!!!!!! Bare jeg dog kendte dig helt ægte’, ‘Så smuk, og endnu smukkere indeni’, ‘Skøn naturlig quinde’ og ‘Jeg er forvirret – hvor er det julesul du taler om skal luftes?’ blot er nogle af dem.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

Du kan se meget mere til den skønne Cana her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top