The perfect guide to the casino

Chok: ‘Vild med dans’-vinderne var ved at trække sig fra programmet – Her er årsagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet


De var favoritter stort set fra de trådte på dansegulvet første gang, og de endte da også med titlen.

Silas Holst og Jakob Fauerby skrev verdenshistorie med deres sejr, da de blev det første par af samme køn til at vinde danseprogrammet. Men efter sejren har Silas Holst afsløret på sin Instagram-profil, at de var tæt på at trække sig flere uger før finalen.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

Det var helt tilbage i uge 4, at ulykken skete. Her sprang Jakob sin menisk, hvilket betød, at Jakob dårligt nok kunne gå. På sit Instagram-opslag starter Silas Holst ud med at takke Danmark for, at de fik lov til at danse sammen som to mænd.

– Nu er det ved at lande i mig hvad der er foregået de sidste 24 timer. Jeg er stolt!! Stolt af vores hårde arbejde blev belønnet, men aller vigtigst stolt over at dele land med alle jer, der har turde åbne jeres sind og se på noget nyt med åbne øjne. At I så igennem både køn og seksualitet og kun så to mennesker der dansede. Det fylder mit hjerte med kærlighed og mine øjne med tårer!! Tusinde tak for al jeres kærlighed og stemmer! Det har været rørende og helt fantastisk at mærke jeres opbakning!! Tak for at vi måtte!!!!!!, skriver Silas inden han afslører, at de var tæt på at trække sig.

Heldigvis blev det populære par i konkurrencen, og de er nu blandt  de mest hyppige valg, når danskerne oddser på Vild med dans.

– Og dig kæreste, kæreste Fauerby! TAK for dig. Tak for dit mod og fordi du nok er verdens bedste selskab! Tænk at vi gjorde det! Især når man tænker tilbage på uge 4 i vores moderne dans og din minisk sprang. Hvad I kære seere ikke ved, er at vi sad på produktionskontoret onsdag eftermiddag inden udsendelse nr.5 og snakkede om vi blev nødt til at trække os, da Jakob ikke kunne gå. Lægen ringede og gav grønt lys torsdag aften og Fauerby fik tre timer torsdag aften til at lære samba til om fredagen. Det er det vildeste jeg har prøvet i VMD. Du lærte samba på TRE TIMER Fauerby!! Imponeret. Du er blevet far, du er blevet danser og jeg vil give Anne Laxholm ret igår – du er mest af alt en kunstner!! Jeg er lykkelig over at have taget denne tur med lige peæcis dig i hånden! Det vil for altid sidde i mit hjerte

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

I finalen slog det mandlige par, Karina Frimodt & Christopher Læssø samt Coco O. & Morten Kjeldgaard.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top