Kæmpe drama i Viborg: Brøndby IF tilbageerobrer førstepladsen efter sløj indsats

De blå-gule fra Vestegnen var ikke ligefrem i hopla i dagens kamp mod Viborg.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Viborg FF tog søndag aften imod Brøndby IF, og her skulle Jesper Sørensens mandskab altså forsøge at revanchere sidste weekends skuffende pointdeling mod Vejle.

Det lykkedes da også for de blå-gule, men det var bestemt ikke uden problemer. Viborg var nemlig det bedste mandskab i store dele af første halvleg, men efter 34 minutters spil lykkedes det dog alligevel for Mathias Kvistgaarden at sende Brøndby i front efter hjørnespark.

Spillet for Brøndby blev ikke meget bedre i anden halvleg, men bedst som man troede, at Jesper Sørensens mandskab kunne hive en smal 1-0 sejr i hus, så dukkede Ementa op i feltet.

Her kunne den lange angriber sende bolden i kassen til 1-1 et minut inde i overtiden, men hvis man troede, at kampen var slut der, så kunne man godt tro om igen.

Blot tre minutter senere, fire minutter inde i overtiden, sendte Ohi Omoijuanfo således bolden i kassen til 2-1, som også endte med at blive kampens slutresultat.

Med den hårdttilkæmpede sejr rykker Brøndby dermed forbi FC København i 3F Superliga-tabellen, og de indtager dermed førstepladsen inden mandagens kamp mellem Randers FC og FC Midtjylland.