The perfect guide to the casino

Sensation: Pentz og Østrig gør det umulige – tager førstepladsen!

Østrig leverede en sand fodboldthriller i Berlin og tog højst overraskende førstepladsen i Gruppe D foran forhåndsfavoritterne fra Frankrig og Holland.

Tirsdag aften var der lagt op til en nervepirrende gruppefinale på Olympiastadion i Berlin, hvor Østrig og Holland kæmpede om førstepladsen i Gruppe D. Mange eksperter spåede hollænderne en sikker sejr, men østrigerne havde ingen intentioner om at følge manuskriptet.

Efter bare seks minutter fik de et drømmestart, da Donyell Malen kluntede en bold ind i eget net. Holland kæmpede sig tilbage i kampen, men Østrig var effektive og udnyttede deres chancer. Først scorede Romano Schmid efter et kaotisk indlæg, og siden bragte Marcel Sabitzer dem foran igen efter et kontraangreb.

Hollænderne fik dog udlignet to gange, først ved Cody Gakpo og siden ved Memphis Depay, men østrigerne var ustoppelige. De pressede på for en afgørende scoring, og det lykkedes seks minutter før tid, da Sabitzer hamrede bolden i nettet.

Østrigs sejr var en sensation af de store. De kom til EM som underdogs i den stærke gruppe, men har vist sig at være et hold med enormt potentiale. De har leveret stærke præstationer i hele turneringen.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top