The perfect guide to the casino

Pierre-Emile Højbjerg jagtes af storklubber

AC Milan har sat sig for at hente Pierre-Emile Højbjerg til San Siro. Det skriver den troværdige italienske avis Corriere dello Sport.

Ifølge avisen er Milan-manager Paulo Fonseca meget begejstret for den danske landsholdsspiller og ser ham som den perfekte profil til at styrke Milans defensive midtbane. Højbjergs kompromisløse attitude og evne til at vinde dueller matcher angiveligt Fonicas ønske om en mere fysisk spiller på midtbanen.

Læs også: Frederik Holst vender tilbage til Danmark: Udtaler sig om mulig Brøndbyretur

Højbjerg har haft en blandet sæson hos Tottenham, hvor han har kæmpet for at etablere sig som fast mand i startopstillingen. Den manglende spilletid kan have åbnet døren for et skifte, og Milans interesse kommer som et velkomment bud for den danske midtbanespiller.

Milan er dog ikke den eneste Serie A-klub, der har øjne på Højbjerg. Både Napoli og Juventus har angiveligt også vist interesse for danskeren, hvilket tyder på, at der kan blive kamp om hans signatur.

Højbjerg har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2025, og det er uvist, hvor stort et beløb Milan skal smide på bordet for at hente ham. Det er dog sikkert, at Højbjergs prisseddel er steget betydeligt efter hans stærke præstationer for landsholdet i de seneste måneder, inklusiv den flotte indsats i 1-1-kampen mod England i EM.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top