The perfect guide to the casino

WOW: Så lækker var Camilla Martin til sit bryllup for 15 år siden!

Den danske badmintonlegende Camilla Martin og hendes store kærlighed, Lars Nygaard, fejrede deres kærlighed med et romantisk bryllup i 2005.
Se billederne i artiklen

Camilla Martin var allerede en etableret badmintonstjerne med både guld- og sølvmedaljer i bagagen, da hun mødte sin soulmate, Lars Nygaard. I 2003 trådte parret for første gang frem i offentligheden, og to år senere, i maj 2005, kulminerede deres kærlighedshistorie i et smukt bryllup i Vor Frue Kirke.

Billeder fra den glædesfyldte dag viser en strålende Camilla Martin iført en elegant brudekjole, der fremhævede hendes skønhed. Parret ses smilende og forelskede.

Efter vielsen skæres der kage an, og glæden stråler fra brudeparret. Camilla Martin og Lars Nygaard har siden fået to sønner, Lucas og Elias, som i dag er 16 og 13 år gamle.

Læs også: Danmarks smukkeste “ukendte” influencer? Se billederne af den labre aalborgensiske influencer her

Selvom parret i 2011 meddelte, at de skulle skilles, fandt de kærligheden igen halvandet år senere og er i dag stadig lykkeligt gift. Camilla Martin, der fylder 49 år den 23. marts, indstillede sin professionelle badmintonkarriere i 2004 og har siden gjort sig bemærket som sportsvært på både TV3 Sport og TV 2 Sport.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top