The perfect guide to the casino

Dansk landsholdsspiller er ikke længere Brøndbyfan: Holder nu med FCM

Joachim Andersen har aldrig spillet i Superligaen, men tanken om at slutte karrieren i Danmark lokker den succesfulde Premier League-stjerne.

Selvom han var forbi både FC København og FC Midtjylland som ungdomsspiller, tog Andersens karriere ham hurtigt til Holland og videre til Europa. Nu, som etableret profil i Crystal Palace, følger han fortsat dansk fodbold tæt.

“Jeg har selvfølgelig fulgt med i alle de år, jeg har været ude,” fortæller Andersen til Bold. “Det var spændende at se den sidste runde.”

Et hold har dog en særlig plads i Andersens hjerte.

“Da jeg var yngre, var jeg Brøndby-fan, men det har jeg også mistet lidt,” indrømmer han. “Jeg kan faktisk godt lide FC Midtjylland, fordi jeg var derovre og havde to gode år der, og jeg har respekt for de folk derovre.”

Læs også: Tysklands landstræner hylder dansker

Andersen peger på sin travle karriere som en barriere for at engagere sig fuldt ud i Superligaen.

“Jeg synes, det er sjovt at se, men jeg har nemlig ikke den der ‘feeling’ på Superligaen, som mange andre danskere har, så nogle gange er det lidt svært at sætte sig ind i det.”

Alligevel dukker tanken om en afslutning i Danmark op hos Andersen.

“Jeg har tænkt over det nogle gange, og jeg skifter lidt mening,” siger han.

“Jeg kunne godt tænke mig at slutte af i Superligaen, fordi jeg tror, det kunne være sjovt at prøve. Men igen hvis jeg har muligheden for at slutte af i udlandet i en god klub, så kunne det også være at foretrække.”

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top