The perfect guide to the casino

Lakridskonge sætter sommerhus til salg: Så SVIMLENDE er summen!

Johan Bülow, manden bag Lakrids by Johan Bülow, har sat sit overdådige sommerhus i Tisvildeleje til salg for den svimlende sum af 45 millioner kroner.

Sommerhuset, der strækker sig over 309 kvadratmeter og byder på panoramaudsigt over havet, ligger på en 3.651 kvadratmeter stor grund og er indrettet med alt, hvad man kan drømme om af luksus og komfort.

Ifølge Boliga er prisen 68 procent højere end den gennemsnitlige pris for et sommerhus i Tisvildeleje, hvilket understreger den unikke karakter af ejendommen.

Læs også: Danmarks smukkeste “ukendte” influencer? Se billederne af den labre aalborgensiske influencer her

Bülow købte sommerhuset for fire år siden for lidt over 28 millioner kroner, og hvis han får den fulde udbudspris, kan han se frem til en gevinst på over 16 millioner kroner.

Dette salg kommer i kølvandet på en succesfuld periode for Lakrids by Johan Bülow, der netop har præsenteret et rekordhøjt regnskab for 2023.

Sommerhuset afspejler Bülows bornholmske rødder med sin charmerende, nordiske stil og brug af naturlige materialer. Den store terrasse med udendørs køkken er perfekt til at nyde de lange sommeraftener med familie og venner.

Er du på udkig efter et eksklusivt sommerhus i et af Danmarks mest attraktive områder, er Johan Bülows luksusresidens i Tisvildeleje et must-see.
…Men vær forberedt på at tømme pengepungen, da prisen for denne unikke perle er sat højt.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top