The perfect guide to the casino

Tysklands landstræner hylder dansker

Tyskland har taget EM med storm. Værtsnationen har sikret sig en plads i slutrunden efter to overbevisende sejre over Skotland (5-1) og Ungarn (2-0). Succesen har dog ikke fået landstræner Julian Nagelsmann til at hvile på laurbærene. Han er konstant på udkig efter forbedringsmuligheder, og her spiller dødbolde en afgørende rolle, med en vis dansker ved navn Mads Buttgereit i hovedrollen

“Standarder har altid en betydning,” udtalte Nagelsmann på lørdagens pressemøde. “Mads investerer en masse hjernekraft i dem. For at score på standarder er man nødt til at udvikle variationer for at trække spillere ud og skabe mere plads.”

Og netop variation er et af Buttgereits kendetegn. Den 39-årige vestjyde har en sjælden evne til at læse modstandernes bevægelser og tilpasse sine dødbolde derefter. Det har ikke undgået Nagelsmanns opmærksomhed.

Læs også: Pierre-Emile Højbjerg jagtes af storklubber

“Vi har scoret nok standardmål i min tid som træner,” erkender Nagelsmann. “Måske kan vi øge den procentvise fordeling af standardmål en lille smule ved dette EM ved at score et par mål mere på dødbolde.”

Buttgereit, der har været en del af det tyske landshold siden 2021, har udviklet sig til en sand dødboldsspecialist under Nagelsmanns ledelse. .

“Det er dejligt at høre,” smiler Buttgereit. “Jeg nyder at have ansvaret for dødbolde. Det er en stor udfordring, men også en stor tilfredsstillelse, når det lykkes.”

Buttgereits betydning for det tyske landshold er svær at undervurdere. Hans evne til at skabe farlige situationer fra dødbolde er en afgørende faktor i holdets succes. Og med Nagelsmanns fulde opbakning kan Buttgereit fortsat sætte sit præg på EM-slutrunden.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top