The perfect guide to the casino

Hjulmand tvivler på at dansk profil holder hele kampen

Landstræner Kasper Hjulmand er begejstret for Victor Kristiansens præstationer, men han er også bekymret for, hvor længe den unge venstreback kan holde til. I et interview med TV 2 udtrykker Hjulmand sin tvivl om, hvorvidt Kristiansen kan spille hele kampen mod England.

“Jeg vil gerne have VK på banen i så lang tid, han holder,” siger Hjulmand. “Jeg er i tvivl om, om han kan gå hele vejen. Så kan det være, at der kommer et skifte undervejs.”

Hjulmands bekymringer stammer fra Kristiansens seneste kampe, hvor han har vist tegn på træthed. I kampen mod Belgien blev han skiftet ud efter 70 minutter, og i den seneste træningskamp mod Holland spillede han kun 60 minutter.

Læs også: Frederik Holst vender tilbage til Danmark: Udtaler sig om mulig Brøndbyretur

“Han har haft en lang sæson med både klub og landshold,” siger Hjulmand. “Det er klart, at han er træt. Men han er en fighter, og han vil give alt, hvad han har.”

For at sikre, at Kristiansen har en god chance for at spille hele kampen, har Hjulmand valgt at lade Joakim Mæhle starte på højre wingback. Dette vil give Kristiansen mulighed for at spare kræfter i den defensive del af spillet og fokusere mere på at angribe.

“Vi har brug for en venstrebenet spiller på venstre back,” siger Hjulmand. “Det giver os en bedre balance i spillet. Og så kan Mæhle give os ekstra fart og energi på højrekanten.”

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top