The perfect guide to the casino

Officielt: Premier League klub henter tidligere FCK-flop

Den 22-årige newzealandske midtbanespiller Marko Stamenic har skiftet Røde Stjerne ud med Nottingham Forest i Premier League. Det bekræfter begge klubber på deres hjemmesider.

Stamenic har underskrevet en femårig kontrakt med Forest, men han kommer dog ikke til at spille for klubben i den kommende sæson. I stedet sendes han på leje hos græske Olympiakos.

“Vi er glade for at byde Marko velkommen til Nottingham Forest,” siger Forest-manager Steve Cooper til klubbens hjemmeside. “Han er en ung og talentfuld spiller med et stort potentiale, og vi tror på, at han kan blive en vigtig del af vores hold i fremtiden.”

Læs også: Pierre-Emile Højbjerg jagtes af storklubber

Stamenic havde en succesfuld sæson i Røde Stjerne, hvor han var med til at vinde den serbiske Superliga og pokalturneringen. Han spillede også 35 kampe i alle turneringer, inklusive Champions League-gruppespillet.

“Jeg er glad for at have skiftet til Nottingham Forest,” siger Stamenic til klubbens hjemmeside. “Det er en stor klub med en rig historie, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet og hjælpe dem med at opnå succes i Premier League.”

Stamenic skiftede til FC København i 2020, men han fik kun sporadisk spilletid i den danske Superliga. Han blev derfor solgt til Røde Stjerne i 2023.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top