The perfect guide to the casino

Frederik Holst vender tilbage til Danmark: Udtaler sig om mulig Brøndbyretur

Efter syv år i udlandet vender den tidligere Brøndby-spiller Frederik Holst tilbage til Danmark. Han skal være far til august og glæder sig til at spille i Superligaen igen.

Holst har haft en globetrotter-karriere siden han forlod Brøndby i 2017. Han har spillet i Holland, Norge, Sverige, Rumænien og senest på Færøerne. Men nu trækker familielivet og Superligaen ham tilbage til Danmark.

“Min hustru er blevet gravid, og vi venter en lille pige til august. Jeg må indrømme, at jeg faktisk glæder mig til at komme hjem,” siger Holst til Tipsbladet.

“Jeg tror ikke, at det kan blive en bedre timing, da vi får et nyt medlem af familie. Jeg glæder mig til at få noget stabilitet og nyde familielivet, samtidig med at jeg skal spille i Danmark,” siger han videre.

Læs også: Thomas Gravesen: Vallys mangler på landsholdet

Holst har udviklet sig meget som spiller i sine år i udlandet. Han er blevet mere klog og en bedre spilfordeler.

“Jeg har udviklet mig meget mentalt og i fodboldspillet generelt. De fleste kan huske mig som en ung gut i Brøndby, som havde fighterhjerte, og nogle vil mene, at jeg måske gik ind i decideret dumme tacklinger,” siger han.

“Jeg er blevet klogere og lidt mere en spilfordeler. Før var det ned i hvert eneste hjørne af banen og løbe meter, så jeg er blevet klogere.”

Holst har allerede fået henvendelser fra et par klubber, og han håber på at komme tilbage til Superligaen.

“Jeg føler stadig, at jeg har meget at give os både på og uden for banen med mine 29 år og min erfaring fra forskellige steder. Om det er i midten eller bunden af Superligaen eller noget 1. division, det vigtigste er at komme hjem og være familiefar, og så skal jeg kunne se mig i et projekt, hvor jeg har noget at bidrage med, og klubben har ambitioner.”

Holst har tidligere luftet tanken om at vende tilbage til Brøndby, men han tror ikke, at det bliver i denne omgang.

“Man ved aldrig, men hvis jeg skal være realistisk, så tror jeg, at de kigger på nogle andre spillere, der måske også er yngre og på en større hylde, hvis jeg skal være ærlig. Det var jo et hold, der spillede med det helt sidste.”

Holst har spillet 129 Superliga-kampe for Brøndby, og det bliver spændende at se, hvor han ender i denne omgang.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top