The perfect guide to the casino

Thomas Gravesen: Vallys mangler på landsholdet

Den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen har udtalt sin støtte til Brøndbys Nicolai Vallys, der ikke blev udtaget til den seneste landsholdstrup. I et interview med Tipsbladet har Gravesen udtrykt sin frustration over, at Vallys ikke fik chancen for at vise sine evner på den internationale scene.

“Jeg tror på, at Vallys’ kvaliteter ligger et andet sted end de andre midtbanespillere, der er med,” siger Gravesen. “Så med hans kreativitet, kunne vi godt have skabt nogle store chancer.”

Gravesen mener, at Vallys’ evne til at skabe chancer for sine holdkammerater er en uvurderlig kvalitet, som landsholdet mangler. Han har tidligere sammenlignet Vallys med den legendariske franske playmaker Zinedine Zidane og mener, at Vallys har nogle af de samme kvaliteter – dog formentlig mener Gravesen på et noget lavere plan end den franske legende.

Læs også: Dansk landsholdsspiller ikke afvisende for skifte til Brøndby

Gravesen er ikke den eneste, der har kritiseret landstræner Kasper Hjulmands beslutning om at udelade Vallys fra landsholdet. Flere fans og eksperter har også udtrykt deres skuffelse over, at den talentfulde midtbanespiller ikke fik chancen.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top