The perfect guide to the casino

Wass undskylder efter svinestreg: Det var slet ikke meningen

Daniel Wass fik en uheldig hovedrolle, da Brøndby søndag tabte med 1-3 til FC København.

Der var stemning, intensitet og massere af drama, da Brøndby søndag tog imod FC København hjemme på Vestegnen til sæsonens sidste derby, men i slutminutterne fik Daniel Wass altså noget af en hjerneblødning, da han lavede en regulær svinestreg på Elias Jellert, som altså også kastede et direkte rødt kort af sig.

Efter slutfløjt var Daniel Wass dog hurtig ude med en undskyldning – både til Elias Jellert, men også sine holdkammerater i Brøndby.

– Det er dumt af mig.

– Jeg prøver at følge ham derned og prøver at lave en tackling, og den kommer til at se grimmere ud, end den egentlig skal være.

– Det er ikke fordi, jeg har nogen intention om noget. Jeg er utrolig ked af det, og jeg vil gerne sige undskyld – både til Jelert men også til mit hold.

– Det er selvfølgelig ikke okay. Det var slet ikke meningen, at jeg skulle noget som helst aggressivt. Den kommer bare til at se grimmere ud, end den egentlig skulle være.

– Det var selvfølgelig frustrationer – de var foran 2-1. Men det var slet ikke meningen, at den skulle være så hård, fortæller Daniel Wass til Viaplay.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top