The perfect guide to the casino

Brøndby og FCK med klar besked efter fanballade

Både Brøndby IF og FC København tager kraftig afstand fra lørdagens voldsomme episode.

Der udspillede sig nogle ubehagelige scener lørdag aften, da to fangrupper fra henholdsvis Brøndby og FC København stødte sammen på Glostrup Station, hvor der blev uddelt øretæver iblandt uskyldige mennesker.

Forud for søndagens derby-brag mellem Brøndby og FC København var begge klubbers direktører, Ole Palmå og Jacob Lauesen, da også ude at tage kraftig afstand fra episoden.

– Jeg sidder derhjemme og ser de samme billeder, som alle andre har set, og det er jo fuldstændig utilstedeligt. Det er slet ikke det, som en derbyweekend skal handle om. Det er virkelig irriterende, at vi står her igen og ser sådan nogle billeder.

– Når et møde mellem – jeg kan ikke lide at kalde dem fans, så lad os kalde dem ballademagere – betyder, at tilfældige uskyldige mennesker bliver involveret og væltet på en station – det er klart, det kan vi ikke lægge navn til, lyder det fra FCK-direktør Jacob Lauesen før Brøndby-direktør, Ole Palmå stemmer i.

– Det hører ingen steder hjemme. Vold, trusler og hærværk og specielt sådan noget som det her, som igen rammer uskyldige mennesker. Det er forfærdeligt, at nogle få vælger at sætte deres agenda over alt andet og ikke forstår, at det skader klubberne og deres medfans.

– Det er selvfølgelig noget, som vi arbejder tæt sammen omkring i klubberne, men også med politiet og myndighederne for at få nogle bedre værktøjer til at sætte ind over for det, slutter Ole Palmå.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top