The perfect guide to the casino

Brøndby-formand: I 2023 fortsætter vi vores investeringer i den sportslige sektor

Brøndby IF præsenterede torsdag forventningerne til årets resultat i 2023, og her meldte man ud, at man forventer et resultat i niveauet -90 mio. kr. til -50 mio. kr.

Bestyrelsesformand Jan Bech Andersen fortæller nu om de netop offentliggjorte forventninger, som tyder på, at man vil se klubben investere stort i spillertruppen:

– Vi har en ambition om, at vi som klub igen kontinuerligt skal spille med i toppen af dansk fodbold og række ud efter europæiske gruppespil, og derfor fortsætter vi i 2023 vores investeringer i den sportslige sektor, indleder Jan Bech til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Læs også: Brøndby oplyser: Forventer massivt millionunderskud i 2023

– Vores ambitioner afspejles derfor i forventningerne til 2023 regnskabsåret, hvor vi bygger ovenpå det stærke fundament, vi står på. Det er en strategisk beslutning at foretage disse investeringer for at give os selv de bedst mulige forudsætninger for, at vi i årene der kommer lykkedes med vores sportslige ambitioner.

– I dag har vi en konkurrencedygtig trup med en ny cheftræner og en stærk talentafdeling, og selvom vi p.t. ligger nummer ti i 3F Superligaen, så har vi stor optimisme og tro på vores trup her på tærsklen til et rigtigt spændende forår.

Læs også: Brøndby-duo slår fast: Bliver ikke til et returskifte

Brøndby IF tager hul på forårssæsonen søndag den 19. februar, hvor man hjemme på Brøndby Stadion tager imod AC Horsens.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top