The perfect guide to the casino

Hooligans kan koste Brøndby stort sponsorat

Arbejdernes Landsbank er en af Superligaens største sponsorer, og de ligger penge i otte klubber heriblandt Brøndby, men banken overvejer nu at droppe sine sponsorater på grund af den stigende hooliganisme. 

Denne sæson har budt på flere kedelige episoder med hooliganisme i dansk fodbold. Størstedelen af dem har inkluderet hooligans fra Brøndby, og det kan nu få yderligere konsekvenser for den allerede pressede fodboldklub.

Arbejdernes Landsbank, der er en af Brøndbys største sponsorere, overvejer nemlig at stoppe sit engagement i klubben. Det fortæller Peter Frolund, der er kommunikations- og brandingdirektør i banken, til markedsføring.dk.

– Når vi i Arbejdernes Landsbank vælger at gå ind i et sponsorat, så er det, fordi vi har en indsigt i, at vi har et behov for flere kunder eller mere synlighed. Her vælger vi fodboldklubber som markedsføring, fordi vi mener, det kan hjælpe på den udfordring. Men i det omfang, at den kanal bliver omgærdet af negative historier, så er det klart, at vi spørger os selv, om det er den rette kanal for os, siger Peter Froulund.

Froulund understreger, at de mange negative historier har en effekt på, hvordan både Arbejdernes Landsbank og andre virksomheder ser på deres Superliga-sponsorater.

– Lige nu er udfordringen voksende. Og det er det, vi er nervøse for. Som det er lige nu, kan det godt håndteres. Hvor grænsen går er svært at sige. Det er et emne med mange følelser. Men historierne bliver flere og flere, og på et tidspunkt skal vi også vurdere, om vi skal tage konsekvensen af det, siger Peter Froulund.

Arbejdernes Landsbank har været sponsor i Brøndby siden 2014, og banken var i en overgang også hovedsponsor. Udover Brøndby er banken også partner med FC Midtjylland, AaB, AGF, FC Nordsjælland og Vejle.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top