The perfect guide to the casino

DBU udsender ny opdatering på Christian Eriksens tilstand

DBU meddeler, at Christian Eriksens tilstand fortsat er stabil.

Der gik chokbølger igennem Danmark og hele verden, da Christian Eriksen lørdag aften kollapsede midt under EM-kampen mod Finland, hvorefter han modtog hjertemassage og kørt på rigshospitalet.

Heldigvis blev den danske Inter-stjernes tilstand senere hen meldt stabil, og det er gudskelov også tilfældet dagen efter.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Det meddeler DBU på Twitter.

– Vi har her til formiddag været i dialog med Christian Eriksen, der har sendt en hilsen til sine holdkammerater. Hans tilstand er fortsat stabil, og han er fortsat indlagt for at få yderligere undersøgelser, skriver DBU, der i samme ombæring oplyser, at resten af landsholdstruppen bruger dagen i dag på at bearbejde den traumatiske oplevelse.

– Holdet og staben omkring landsholdet har fået krisehjælp og bruger dagen på at hjælpe hinanden efter gårsdagens hændelser.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Vi takker for de mange rørende hilsner til Christian Eriksen fra fans, spillere og også fra Kongehuset, internationale forbund, klubber med flere.

– Vi opfordrer til, at hilsner sendes til DBU, hvor vi vil samle og overbringe til Christian og hans familie, lyder det i meddelelsen.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Belgisk stjerne med rørende Eriksen-besked: ‘Jeg elsker ham; jeg er stolt over at kunne kalde ham ven’.

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top