Slut: FC København tager sejren på Brøndby Stadion

FC København tog her til eftermiddag sejren på Brøndby Stadion.

Her til eftermiddag tog Brøndby IF hjemme på Brøndby Stadion imod FC København, og gæsterne tager alle tre point med hjem, da de sejrede med 3-1 efter scoringer af Kamil Wilczek og Mohamed Daramy, mens Mikael Uhre kom på tavlen for værterne.

Allerede efter to minutter var Brøndby-fansene yderst utilfredse med dommer Michael Tykgaard, hvilket du kan se meget mere til lige her.

FC København fik gennem første halvleg holdt Brøndby fra fadet, og i det 37. minut bragte den tidligere Brøndby-angriber, Kamil Wilczek, gæsterne foran. Stillingen ved pausen var derfor 1-0 til FC København.

I anden halvleg kom Brøndby frem til flere store chancer, og i det 69. minut gav det pote. Superliga-topscorer Mikael Uhre kom således på tavlen endnu engang, da han fik udlignet til 1-1.

Det lignede længe en pointdeling på Brøndby Stadion, men i det 90. minut fik FC København tilkendt et straffespark, som Kamil Wilczek tog sig af. Han brændte efter en flot redning, hvorefter Mohamed Daramy fulgte op og sendte returen i nettet. Den unge angriber var dog inde i feltet da sparket blev taget, men Brøndby fik ikke noget ud af deres protester.

I kampens absolut sidste sekund scorede Kamil Wilczek endnu et mål, hvilket sikrede FC København en sejr på 3-1, hvilket sender dem tættere på toppen af tabellen. De har således 41 point efter 24 kampe, mens Brøndby på 2. pladsen har 45 point. FC Midtjylland indtager fortsat 1. pladsen med 46 point, mens de brager sammen med AGF på 4. pladsen her til aften.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Mikael Uhre udligner for Brøndby

Se også: ‘Det her niveau er til guld, men de er desværre otte point efter’ – ekspert storroser Wilczek, Wind og FCK

Se også: Messi, Mbappe og Anders Dreyer med lækre detaljer: Se sæsonens bedste CL-driblinger