The perfect guide to the casino

FCK-boss om store ændringer i startopstillingen: Skal prøve noget

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Bo Henriksen og Per Frimann diskuterer PC’s skifte fra AGF til FCK: ‘Man klapper ham ikke på ryggen ud af døren’ ??

FCK-træner Jess Thorup sætter ord på sin startopstilling til dagens kamp mod Randers FC.

FC København tager her til eftermiddag imod Randers FC hjemme i Parken, og til dagens kamp har Jess Thorup i den grad hevet et par kaniner op af hatten.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

Således er både forsvarsstjernen Mathias Zanka Jørgensen og målmanden Kalle Johnsson at finde på bænken, og over for Canal 9 forklarer Jess Thorup beslutningen om at henvise de to profiler til bænken.

– På den anden side har jeg også en fornemmelse af, at man skal prøve noget nogle gange og give nogle andre chancen. Sten har virkelig gjort det godt over en lang periode til træning. Det er normalt ikke en position, man skifter på fra kamp til kamp, men jeg synes, det er på tide at prøve at se, hvad Sten kan gøre og bidrage med. Han er en fantastisk målmand, og det glæder jeg mig til at se i dag, siger Thorup til Canal 9, mens han uddyber beslutningen om at holde Zanka ude af startopstillingen.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

– Jeg synes, Boilesen kan give så meget inde centralt, og Victor Nelsson kommer tilbage fra et landsholdseventyr, hvor han virkelig har gjort det fantastisk, og han var vel den bedste midtstopper under det her U21-EM. Så det er det, jeg går med. Man kan altid sige, hvad er det med dem, der sidder ude, men jeg vælger at fokusere på dem, der spiller, og så må vi se, om Mathias Zanka får en rolle i løbet af kampen, slutter Thorup.

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top