The perfect guide to the casino

Medie vil have topklub til at rykke på sig: ‘Brøndby-stjerne passer perfekt ind’

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Retro: Zanka snerrede af reporter efter derby-nederlag: ‘Så du kampen?!’

Det belgiske medie VoetballNieuws er begejstrede for Morten Frendrup, som de mener vil passe perfekt ind på Club Brügges stærke midtbane.

Både danske- og belgiske medier har beskrevet Club Brügges interesse i Brøndby-duoen Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup.

Per Frimann, der har en fortid i belgisk fodbold, har også kommenteret på de mulige transfers af Brøndby-stjernerne, hvilket du kan se mere om i videoafspilleren herunder.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

TV3 Sport-eksperten udtalte her, at Brøndby-duoen umiddelbart passer godt ind i strategien hos det belgiske tophold, og den melding bliver bakket op af VoetballNieuws.

Det belgiske medie skriver følgende om bare 19-årige Morten Frendrup, der på trods af sin unge alder er blevet en kæmpe profil for Brøndby.

– På trods af sine kun 19 år fremstår han aldeles moden og rolig. Frendrup tager oftest de rette beslutninger, og kan bevare hovedet koldt i pressede situationer, skriver mediet blandt andet, mens de tilføjer:

Læs også: Spår snarligt Mikael Uhre-exit

– Hans spilforståelse er ligeledes på et utroligt højt niveau, så med disse kvaliteter ville en profil som ham passe godt ind i Club Brügge.

Mediet er også vilde med Jesper Lindstrøm, hvor de mener, at Brøndby-essets statistikker taler for sig selv.

– Vi behøver ikke at researche så meget for at se Lindstrøms styrker. Hans mange mål og assists vidner om skarphed, pågåenhed og tilstedeværelse. Den 22-årige bidrager også med en masse dybdeløb, hvor han strækker modstanderens hold, og så er Lindstrøm yderst kølig i feltet.

Læs også: Avis: Brøndby-stjerne forlader ikke klubben til sommer – Formentlig i 2022

Læs også: På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top